Canlı yayında Uğurcan Çakır sözleri! "Çok başarılı ama..."

Okan Çıtlak ve Gökmen Şahin, Trabzonspor gündemine dair yorumlarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Kayserispor'u konuk etti. Bordo mavililer rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Haber61 editörü Okan Çıtlak ve Haber61 yorumcusu Gökmen Şahin, bordo mavili takımın Kayserispor maçı performansını Haber61 TV ekranlarında yayınlanan "Saha Kenarı" programında yorumladı.

Uğurcan Çakır ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Gökmen Şahin, deneyimli eldivenin başarılı performansının yanı sıra takım içinde de daha fazla sorumluluk alması gerektiğini ifade etti.

"Motivasyona ve fikir birliğine öncülük etmeli"

Uğurcan Çakır'ın takım içinde daha fazla rol alması gerektiğini belirten Gökmen Şahin, "Uğurcan Çakır çok başarılı. Birçok maçta da takımı ipten aldı. Belki o olmasa bu beraberlikler bile alınamayacaktı ama artık kaptan olarak da bazı sorumlulukları üstlenmeli. Duygusal anlamda da bazı şeyler yapmalı. Performans olarak güçlü. Diyalog anlamındaki gücünü takıma da yansıtmalı. Teknik adamın sahadaki yardımcısı takım kaptanlarıdır. Visca ve Uğurcan gibi isimler, biraz daha takım içindeki kaynaşmayı yakalama anlamında adımlar atmalı. Uğurcan biraz içine kapanık bir futbolcu. Bundan sonra daha çok ön planda olmalı. Uğurcan daha ne yapsın denebilir, elbette elinden geleni yapıyor ve ülkenin en iyi kalecisi. Fakat motivasyona ve fikir birliğine öncülük etmeli" dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri