Ertuğrul Doğan, 4. kez teknik adam değişikliğine gidiyor

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan, görev yaptığı dönem içerisinde 4. kez teknik adam değişikliği yapmış olacak.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, 527 günlük görev süresinde 4. kez teknik direkör değişikliğine gidiyor.

Avrupa'ya erken veda eden Trendyol Süper Lig'de ise çıkış arayan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile yoollarını ayırmıştı. Yeni bir kan değişimine gidecek olan Karadeniz ekibinde Şenol Güneş ismi ilk sırada yer alırken, kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, görev süresi boyunca 4. kez teknik adam değişikliğine gidecek.

26 Mart 2023'de Trabzonspor , başkanlık koltuğuna oturan Doğan, göreve ilk dönemde takımın başında bulunan Abdullah Avcı ile yola devam etti. 4 Mart 2023'de Trabzonspor'un evinde Umraniyespor'a 2-1 mağlup olmasının ardından Karadeniz ekibi Avcı ile yollarını ayırmıştı. Avcı'nın yardımcısı Orhak Ak ile kısa çalışan Doğan, sonrasında ise teknik direktörlük görevine Hırvat çalıştırıcı 18 Nisan 2023'de Nenad Bjelica'yı getirmişti. Hırvat çalıştırıcı ise 6 Ekim 2023 tarihine kadar takımın başında kalabilidi. Bordo-mavililer 16 Ekim 2023'de ise yeniden Abdullah Avcı'yı takımın başına getirmişti.

Yeni sezona Abdullah Avcı ile devam eden Trabzonspor, sportif başarı yanında performans olarakta mesafa alamayınca tecrübeli teknik adam ile yollarını ayırdı. Yeni teknik direktörünü bekleyen Trabzonspor'da , Şenol Güneş ismi ilk sırada yer alıyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri