Ertuğrul Doğan sert çıktı: "Trabzonspor'a 9 haftadır operasyon çekiliyor"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, son haftalardaki hakem hatalarına dikkat çekerek, "Bu yapılanların farkındayız, her maçta sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, son haftalarda hakem kararlarından dolayı Trabzonspor'un mağduriyet yaşadığını belirterek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Doğan, hakem hatalarının eleştiriden öteye geçtiğini ifade ederek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Trabzonspor Bu Yapılanların Farkında"

Ertuğrul Doğan, yaşanan olaylara dikkat çekerek, "9 haftadır hakemler bize operasyon çekiyor. Bu durumun eleştiri boyutunu çoktan aştığını düşünüyoruz. Trabzonspor bu yapılanların farkında. Herkes dikkatli olmak zorunda. Bu kimin başına geliyorsa dikkatli olmak zorunda." şeklinde konuştu.

"Her Maçta Bir Sıkıntı Var"

Her maçta bir problem yaşadıklarını belirten Doğan, "Trabzonspor camiası, yaşananlardan dolayı son derece gergin. Bunun neden yaşandığını anlamakta güçlük çekiyoruz. Her maçta bu tür olayların yaşanması, mantık ve olasılık hesaplarıyla açıklanabilir değil." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri