Eyüpspor - Trabzonspor Canlı Takip ve izleme bilgileri

Eyüpspor - Trabzonspor canlı izle bilgileri ve karşılaşma canlı anlatımını bu sayfada bulabilirsiniz.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Eyüpsüpor - Trabzonspor karşılaşması canlı olarak bu sayfadan anlatım yapılacak.Karşılaşma 19:15'te başlayacak ve yayıncı kuruluştan canlı yayınlanacak, bu sayfadan da canlı anlatımı yapılacak.

CANLI TAKİP

Eyüpspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eyüpspor ile Trabzonspor arasında 1 Eylül Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak müsabaka 19.15'te başlayacak.

Eyüpspor - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Eyüpspor - Trabzonspor müsabakası Bein Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Trabzonspor'un sahaya Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Barisic, Okay, Mendy, Visca, Cihan, Orsic, Enis 11'i ile çıkması bekleniyor.

Sezona Sivasspor deplasmanındaki 0-0'lık beraberlikle başlayan Trabzonspor, 2. haftayı bay geçmiş, 3. haftadaki Kayserispor maçı ise Avrupa mücadelesi dolayısıyla ertelenmişti. Bordo mavililer 4. hafta Eyüpspor deplasmanında 3 puan arayacak.

Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Eyüpspor ile Trabzonspor arasındaki mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Suat Güz ve İbrahim Bozbey yapacak. 4. hakem ise Burak Pakkan olacak. Karaoğlan daha önce Trabzonspor'un 14 maçında görev almış, bordo mavililer söz konusu maçlarda 7 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, 4 kez de mağlup olmuştu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri