Fırtına Lig başlamadan golleri attı! Trabzonspor 2 - 0 Beşiktaş

Trabzonspor transfer sürecinde Beşiktaş'a transfer çalımları atmaya devam ediyor.

Trabzonspor, Beşiktaş'a ikinci transfer çalımını da attı.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın da ilgilendiği Stefan Savic ile anlaşma sağlayan bordo-mavililer, deneyimli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Savic transferinin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor, dün akşam saatlerinde Beşiktaş'ın listesinde yer alan Trabzonspor'un eski oyuncusu Okay Yokuşlu ile de anlaşmaya vardı.

Böylece Trabzonspor, yeni sezon öncesinde İstanbul ekibinin transfer listesinde bulunan iki oyuncuyu kadrosuna katmış oldu. Bordo-mavililer, toplamda resmi olarak 8 transferi tamamlamış durumda.

OKAY YOKUŞLU NE ZAMAN TRABZON'A GELECEK?

Trabzonspor'un yeniden kadrosuna kattığı Okay Yokuşlu'nun bugün saat 19.15'te İstanbul'a gelmesi ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra 00.30 civarında Trabzon'da olması bekleniyor.

Bordo mavili ekibin son anda bir pürüz çıkmaması halinde transferin detaylarını da kısa süre içinde KAP'a bildirmesi bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (27)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri