Flaş iddia! Trabzonspor Barcelona ile adı anılan Arjantinli yıldız ile görüşmelere başladı

Trabzonspor'un Guido Rodriguez'i gündemine aldığı iddia edildi.

Trabzonspor, yeni sezon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bordo-mavililerin geçtiğimiz sezon Barcelona ile adı anılan Arjantinli yıldız Guido Rodriguez ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Real Betis’te forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, 29 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Hem 6 hem de 8 numara pozisyonlarında oynayabilen, 1.85 boyundaki Arjantinli yıldız, dinamizmi, teknik kapasitesi ve mücadele sertliğiyle dikkat çekiyor.

Sezon bitmeden adı Barcelona ile anılan ve hatta ön protokol imzaladığı iddia edilen Rodriguez’in, İspanyol basınına göre Barcelona ile bir sözleşmesi bulunmuyor. Ayrıca transfere Yeni teknik direktör Hansi Flick’in bu transfere sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Bonservisi elinde olan Guido Rodriguez’e birçok kulübün ilgisi bulunuyor. Fakat Trabzonspor'un yüksek imza bedeli parası formülü ile oyuncuya bir teklif yapacağı iddia edildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri