Flaş Onuachu gelişmesi! Ezeli rakibe gidiyor

Trabzonspor'un transfer sezonunda gündeminde yer alan Paul Onuachu için flaş bir iddia gündeme düştü.

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçiren Paul Onuachu'nun, bu kez Belçika ekiplerinden Club Brugge'ün radarına girdiği iddia edildi.

Nijeryalı forvet, için transfer sezonunda büyük çaba sarf eden Trabzonspor, anlaşma sağlayamamıştı. Southampton’da yeterince forma şansı bulamayan Onucahu'nun devre arasında İngiliz ekibinden ayrılması bekleniyor.

Club Brugge Harekete Geçti

Belçika basınında yer alan habere göre uzun yıllar Genk forması giyen Onuachu, Club Brugge'ün transfer listesinde yer alıyor. Southampton'da istediği süreyi alamayan 2.01 boyundaki dev golcü, Belçika’ya geri dönme planları yaparken, olası bir Club Brugge transferi eski kulübü Genk için büyük bir darbe olarak değerildi.

Ezeli Rakibe Gidiyor

Paul Onuachu, Genk formasıyla gösterdiği performansla Belçika Pro Lig'de gol krallığı yaşamıştı. Eğer Club Brugge’ye transfer olursa, bu durum Genk cephesinde ciddi bir kayıp olarak nitelendiriliyor. Bir dönem takımının gol umudu olan oyuncunun, ligdeki ezeli rakiplerinden birine gitmesi ihtimali büyük yankı uyandırıyor.

Bu Sezonki Performansı

2023-24 sezonunda Southampton formasıyla iki maça çıkan Onuachu, sadece 38 dakika süre alabildi. Southampton'da beklediği şansı bulamayan oyuncunun geleceği ise belirsizliğini koruyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri