Fulham, Trabzonspor’un gözdesi Tolu Arokodare için harekete geçti

Trabzonspor'un yaz döneminde ilgilendiği Tolu Arokodare, şimdi Fulham'ın transfer hedefinde. İngiliz ekibi, Nijeryalı forveti Ocak'ta kadrosuna katmak istiyor.

Yaz transfer döneminde Trabzonspor'un radarında olan Tolu Arokodare için Fullham nabız yokluyor. Bordo-Mavililer oyuncunun fiyatının yüksek olmasından ötürü transferi rafa kaldırmıştı.

2023 yılında Genk’e katılan Arokodare, sürekli gol tehdidi oluşturan bir oyuncu oldu ve geçen sezon 15 gol kaydedetti. Bu sezon ise 10 maçta 6 golle daha da etkileyici bir form sergiliyor.

Belçika'da büyük bir etki yaratan 1.98 boyundaki Nijeryalı forvet, Fulham teknik direktörü Marco Silva'nın dikkatini çekti.

Bu gelişmenin ardından İngiliz ekibi Ocak ayındaki transfer döneminde hücum hattını güçlendirmeyi için KRC Genk'in dev forveti Arokodare'yi şimdiden listeye aldı.

Genk teknik direktörü Thorsten Fink, Arokodare için Ağustos ayında yaptığı açıklamada, “Belçika’da Tolu’dan daha iyi bir forvet yok” ifadelerini kullanmıştı.

Fulham'ın mevcut forvetleri Raul Jimenez ve Rodrigo Muniz, Marco Silva yönetiminde form bulsalar da, kulüp hala yeni bir "9 numara" arayışında.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri