Trabzonspor'da Güneş'ten duygulandıran sözler! "Kendi yaşamıma baktığımda onu görüyorum"

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş Kayserispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Kayserispor'u konuk edecek. Trabzonspor ile Kayserispor arasında 19 Eylül Perşembe günü (bugün) Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş müsabaka öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

Efsane başkanımız Şamil Abi ile Trabzonspor'un en iyi dönemlerinde birlikte olduk. Mütevazı ve entelektüel kişiliğiyle, batıya açılan yüzümüz oldu. Aynı zamanda çok iyi bir iş insanıydı. İyi bir aile babasıydı. Ağabeyimiz, her şeyimizdi. Bize değer katan efsane başkanımızdı. Hepimiz için ölüm kaçınılmazdır. Kalbimizde yaşamaya devam ediyor.

Görevde olmadığı dönemlerde de onu iyi anarak hatırlıyoruz. Eserleri ortada. Biz de onun eserlerinden biriyiz. Kendi yaşamıma baktığımda da onu görüyorum. Şamil Ağabey'e ve tüm başkanlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Hizmet eden kişileri her zaman sahiplenmek gerek.

3 maçta 3 puan alan bir takım olarak sıkıntılıyız. Rakibimiz de zor bir dönemde. Kendi sahamızda, seyircimiz önünde bu sezon ilk kez 3 puan almak istiyoruz. Oyuncuların yürekten oynayarak 3 puanı kazanmalarını bekliyorum.

Bu maçta, son maçtaki 4 oyuncumuz eksik. Ama diğer futbolcular burada. Hepsi bu takımın bir parçası. Hem oyunu geliştirip hem de puanlar alarak yarışa heyecan katmak istiyoruz. Uzun vadeli planlardan çok sadece bu maça odaklandık.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri