"Güneş"li ilk galibiyet! Trabzonspor 3-2 Konyaspor

Trabzonspor, Konyaspor'u 3-2 ile geçti. Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş bu sonuçla, Trabzonspor'da beşinci dönemindeki ilk galibiyetini almış oldu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 7. hafta müsabakasında Konyaspor'u konuk etti ve sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bordo mavililer müsabakaya Uğurcan, Pedro, Mendy, Denswil, Eren, Okay, Ozan, Visca, Bardhi, Nwakaeme, Banza 11'i ile başladı.

16. dakikada Edin Visca'nın golüyle Trabzonspor 1-0 üstünlüğü yakaladı. 24. dakikada Konyaspor, Adil Demirbağ ile skoru 1-1'e getirirken, bordo mavili takım 44. dakikada Simon Banza'nın penaltı golüyle devreye 2-1 önde girdi.

Trabzonspor'da 33. dakikada rakibi ile altı pas önünde ikili mücadeleye giren Ozan Tufan sakatlık yaşayarak oyuna devam edemedi. Ozan'ın yerine Muhammed Cham oyuna dahil oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan bordo mavili takım, Simon Banza ile 54'te 3-1 öne geçti.

Konyaspor, 76. dakikada Denswil topsuz alanda rakibine yaptığı hareketle penaltıya neden olurken, Konyaspor Umut Nayir ile bu fırsatı kullanamadı.

Konyaspor, 89'da Keita ile farkı 1'e düşürürken, müsabaka Trabzonspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Trabzonspor, Süper Lig'de 8. haftada 5 Ekim Cumartesi günü 19.00'da Hatayspor'a konuk olacak.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri