Hırvat basını duyurdu! Trabzonspor'un yıldızı heyecan yarattı

Hırvat basını orsic'in ülkesine döneceğini yazdı.

Trabzonspor'un Hırvat yıldızı Mislav Orsic, eski kulübü Dinamo Zagreb'e geri dönme ihtimaliyle gündemde.

Trabzonspor'un deneyimli oyuncusu Mislav Orsic, Hırvat basınının son günlerde en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi. Hırvatistan'ın önde gelen haber sitelerinden index.hr, Orsic'in Trabzonspor'dan ayrılarak, eski kulübü Dinamo Zagreb'e dönme ihtimalinin yüksek olduğunu iddia etti.

Trabzonspor'da Beklentileri Karşılayamadı

Haberde, Orsic'in Trabzonspor'da istediği forma şansını bulamadığı ve bu nedenle eski kulübüne geri dönmeyi düşündüğü belirtildi. Bordo-mavili forma altında şu ana kadar sadece dokuz maça çıkabilen Orsic, bu maçlarda bir asist yapabildi. Özellikle yaşadığı sakatlıklar, oyuncunun formunu bulmasını engelledi ve Avrupa Ligi kadrosuna alınmaması, ayrılık söylentilerini güçlendirdi.

Dinamo Zagreb'e Geri Dönüş Mümkün mü?

Orsic'in Dinamo Zagreb'e geri dönme ihtimali, Hırvatistan'da büyük yankı uyandırdı. Trabzonspor'da beklentileri karşılayamayan oyuncunun, eski kulübünde yeniden forma giymek için adım atabileceği konuşuluyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri