İnat edip Trabzonspor'a satmamıştılar! Southmapton'da Onuachu gelişmesi

Trabzonspor'un kadrosuna katamadığı Onuachu için İngiliz ekibi Southampton cephesinden açıklama geldi. Kulübün teknik direktörü Martin, "Kapı kimseye kapalı değil" dedi.

Trabzonspor'un transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcadığı Paul Onuachu için açıklama geldi.

Fiyat konusunda uzlaşma sağlanamamasından dolayı Bordo-Mavililerin Onuachu transferi gerçekleşememişti.

Nijeryalı golcünün forma şansı bulamadığı Southampton'da, teknik direktör Russell Martin'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

BBC Radio Solent'e konuşan Martin şu ifadeleri kullandı: "Kulübün kısa, orta ve uzun vadeli planları arasında denge kurmam gerekiyor. Oyun tarzına en uygun oyuncuyu belirlemeliyim. Cumartesi günü oynayacağımız Ipswich maçında farklı biri olacak. Kapı kimseye kapalı değil. Takım ve kulüp için en iyi olduğunu düşündüğüm şeye göre kararlar alıyorum.

İkisini de seviyorum (Onuachu / Armel Bella-Kotchap). Çok sıkı çalışıyorlar ama transfer dönemi kapanmadan önce onlara karşı çok dürüsttüm ve kapandıktan sonra da dürüst olmaya devam ediyorum."

Onuachu, Ağustos 2023'te Gillingham'a 3-1 yenildikleri maçta yedek kulübesinden oyuna girdiğinden beri Southampton forması giymedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (17)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri