İsviçre'de golsüz düello! Tur Trabzon'a kaldı: St. Gallen 0-0 Trabzonspor

Trabzonspor, St. Gallen ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda St. Gallen ile karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 sona erdi.

Trabzonspor, St. Gallen müsabakasına Uğurcan, Ozan, Savic, Denswil, Barisic, Mendy, Okay, Visca, Bardhi, Orsic, Enis 11'i ile başladı.

Mücadelenin ilk yarısında rakibine göre daha üstün bir oyun sergileyen Trabzonspor birçok fırsat bulsa da ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına 0-0'la girdi.

Ev sahibi ekip 86. dakikada golü bulurken, karşılaşmanın hakemi, Willem Geubbels'in gol öncesinde Denis Draguş'a faul yaptığını işaret etti ve golü iptal etti.

Her iki takımda ikinci yarıda bulduğu fırsatları değerlendiremezken, Trabzonspor, St. Gallen deplasmanından 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor ile St. Gallen arasındaki rövanş mücadelesi 29 Ağustos Perşembe günü 20.00'de Papara Park'ta karşı karşıya gelecek.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (34)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri