Kayserisporlu futbolcu açıkladı! "Geçen hafta yaptığımızı Trabzonspor bize yaptı"

Trabzonspor'un rakibi Kayserispor'da kaleci Onurcan Piri mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor sahasında Kayserispor'u konuk etti. Müsabaka 2-2 tamamlandı.

Kayserispor'un tecrübeli kalecisi Onurcan Piri maç sonrası yaptığı açıklamada,"Kazanacağımız maçta puan kaybettik, üzgünüz" dedi.

"Geçen hafta bizim yaptığımızı Trabzonspor bize yaptı"

Trabzonspor maçında iyi oynamalarına rağmen puan kaybettiklerini belirten Onurcan Piri, “Öncelikle iyi oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle ilk yarı çok pozisyon kaçırdık. Sonunu getiremedik. Ne dersek diyelim şimdi her şey boş. Tabi ki 1 puan bu ambiyansta bu takıma karşı 1 puan aldık o değerli. Ama 3 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum. Eksiklerimiz vardı. 10 kişi kaldıktan sonra ister istemez birazcık geriye yaslandık. Trabzonspor'da bundan faydalanmak istedi ve istedikleri de oldu. Dediğim gibi üzgünüz çünkü iyi oynadık kazanacağımız maçta puan kaybettik. Geçen hafta bizim yaptığımızı Trabzonspor bize yaptı. Kafamızı kaldıracağız önümüzde Göztepe maçı var o da bizim için çok önemli. Takım arkadaşlarım gerekeni yapacaktır” dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri