Konyaspor maçına atanmıştı! İşte Halil Umut Meler'in Trabzonspor karnesi

Trabzonspor'un Konyaspor'u konuk edeceği müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. İşte Meler'in her iki takıma dair karnesi...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 7. haftada 29 Eylül Pazar günü 16.00'da Papara Park'ta Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Bordo mavili ekibin Konyaspor'u konuk edeceği mücadelede Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Dördüncü hakem ise Burak Pakkan olacak.

Halil Umut Meler'in Trabzonspor karnesi

Meler, daha önce Trabzonspor'un 28 maçında düdük çaldı. Bordo mavili takım söz konusu maçlarda 12 galibiyet ve 7 beraberlik alırken, 9 maçtan ise mağlup ayrıldı.

Meler'in yönettiği son Trabzonspor maçı, geçtiğimiz sezonun 30. haftasında Trabzon'da oynanan ve bordo mavili takımın sahadan 3-2 mağlup ayrıldığı müsabakaydı.

Konyaspor'un 16 maçını yönetti

Konyaspor, Halil Umut Meler'in düdük çaldığı 16 maça çıktı. Yeşil beyazlı ekip 16 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Papila'nın gözlemci olarak atanması infial yarattı

Trabzonspor son haftalarda hakem yönetimlerinden dert yanarken, bordo mavili takımın Konyaspor maçına Cem Papila'nın gözlemci olarak atanması taraftarların tepkisini çekti.

Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden "sinir uçlarımızla oynanıyor", "bizimle dalga geçiliyor" şeklinde yorumlarda bulundu.

Bordo mavili taraftarların tepki gösterdiği Cem Papila, 2005 yılında Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan müsabakada Trabzonspor aleyhine çaldığı düdüklerle hafızalara kazınmıştı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri