Nicolas Pepe Trabzonspor sonrası süreci anlattı! "Birçok teklif aldım"

Eski Trabzonspor oyuncusu Nicolas Pepe, açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan Nicolas Pepe, Villarreal’e transfer sürecini anlattı.

Bir YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Fildişili futbolcu, Trabzonspor'dan ayrılıp Villarreal’e geçiş süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Villarreal’de her şey çok iyi gidiyor"

Pepe, sakatlık sürecinin ardından Villarreal’e transfer olmanın kendisi için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Villarreal’e gelmeden önce uzun bir sakatlık dönemim oldu, kolay dönemler değildi. Bir futbolcu için en önemli şey sahada olmak. Villarreal gibi aile havası olan bir kulüpte olmak benim için her şey. Şu anda çok iyi hissediyorum, sahada tekrar kendimi buluyorum," dedi.

"Birçok teklif aldım"

Villarreal öncesinde birçok teklif aldığını söyleyen Pepe, "Sevilla, Lille ve Palmos gibi seçenekler vardı. Özellikle Lille’e geri dönme fikri cazipti, çünkü ailem orada yaşıyor. Ancak Villarreal’in koçunun bana gösterdiği ilgi kararımı değiştirdi," ifadelerini kullandı.

"Arsenal'deki dönemde baskı büyüktü"

Pepe, Arsenal’de geçirdiği zamanın zorlu ama öğretici olduğunu belirterek, "Arsenal’e geldiğimde yalnız hissediyordum, ailemden uzakta olmak beni zorladı. Lille'deki transferim büyük bir olaydı, 80 milyon Euro gibi yüksek bir ücret ödendi ve bu baskı yarattı. İnsanlar sürekli en iyisini bekliyordu. İlk sezonum uyum dönemi oldu, ikinci sezon daha iyi bir performans sergiledim ama üçüncü sezon karmaşık geçti," dedi.

"Villarreal’de mutluyum"

Pepe, Villarreal’de geçirdiği süreçten oldukça memnun olduğunu vurgulayarak, "Futbol oynarken mutluluğu bulmak ve zevk almak benim için en önemli şeydi. Şu anda Villarreal’de futbolun tadını çıkarıyorum ve kendimi geliştirmek için çok motiveyim," diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri