Nwakaeme Trabzonspor'a ne katar?

Nwakaeme 2 yıl aradan sonra yeniden Trabzonspor'a döndü.

Nwakaeme 2 yıl aradan sonra yeniden Trabzonspor'a döndü.

Forma giydiği 4 yıllık süreçte sadece Trabzonspor taraftarının değil, taraflı tarafsız Türkiye'deki birçok futbolseverin de hafızasına kazınacak performanslara imza atmıştı. Keza şampiyonlukta da önemli pay sahibiydi.

Abdullah Avcı'nın isteği, Nwakaeme'nin de geri dönme arzusuyla bu transfer gerçekleşti. Her iki tarafın da fazlasıyla gönlü olan bir transfer.

Elbette Nwakaeme yaşı itibarıyla aynı performansları verebilir mi diye soru işaretleri var. Ancak maliyeti uygun olduktan sonra, Nwakaeme kalitesindeki bir oyuncu en azından Süper Lig için faydalı olacaktır.

Abdullah Avcı'nın da daha önce birçok deneyimli oyuncuyu doğru şekilde kullanarak maksimum düzeyde verimler aldığını gördük. Başakşehir'de Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Epureanu, Mossoro; Trabzonspor'da Hamsik...

Trabzonspor'un Nwakaeme konusunda dikkat etmesi gereken konu; daha önce forma giydiği dönemde olduğu gibi başaktör olarak görülmemesi olmalı.

Nwakaeme 2 yıl önce forma giydiği dönemde başaktördü, çevresindeki birçok oyuncu ise yardımcı aktördü. O dönemde Nwakaeme hem performans veriyor hem de çevresindeki oyuncuların performansını yükseltiyordu.

Geçmişte olduğu gibi, Nwakaeme'yi koyalım, yanına da yardımcı aktörleri koyalım dersek, hata olur. Ön bölgede oyunu yönetecek farklı oyunculara da ihtiyaç var. Şayet bu tarz oyuncuların sayısı artarsa, Nwakaeme'den alınan katkı da yüksek olacaktır.

Sonuç olarak, Nwakaeme yaşı ne olursa olsun, doğru şekilde kullanılabilirse, en azından lig kulvarında çok faydalı olacak bir isim.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (25)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri