Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili flaş gelişme! Fenerbahçeli futbolcular hakkında karar verildi

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili Fenerbahçeli futbolcular için uzlaştırma kararı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 17 Mart 2024 tarihinde Papara Park'ta oynanan ve büyük olayların yaşandığı Süper Lig karşılaşmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yaşanan olaylar sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında 7 Fenerbahçeli futbolcu hakkında önemli kararlar alındı. İşte detaylar...

3 Fenerbahçeli Futbolcuya Takipsizlik Kararı

Maç esnasında sahaya giren Trabzonspor taraftarı nedeniyle başlayan soruşturma sürerken, 3 Fenerbahçeli futbolcu için savcılık tarafından takipsizlik kararı verildi. Bu futbolcuların, sahaya giren taraftarlardan kendilerini korumaya çalıştıkları gerekçesiyle cezai sorumluluktan muaf tutuldukları belirtildi.

4 Futbolcu İçin Uzlaştırma Kararı

Diğer yandan, olaylara karışan 4 Fenerbahçeli futbolcu hakkında "basit yaralama" suçlamasıyla savcılık dosyayı uzlaştırma bürosuna sevk etti. Taraftarlar ve futbolcular arasında uzlaşma sağlanamazsa, bu 4 futbolcu hakkında basit yaralama suçundan dava açılacağı ifade edildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri