Onur Kıvrak Trabzon'a geliyor

Trabzonspor'un efsane kalecisi Onur Kıvrak, yakın zaman içinde Trabzon'a gelerek kızına doğduğu hastane ve yaşadığı evi göstereceğini ifade etti.

Trabzonspor'un efsaneleri arasında yer alan ve 31 yaşında futbol kariyerini noktalayan Onur Kıvrak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un hayatının önemli bir parçası olduğunu ifade eden Kıvrak, hocalık veya antrenörlük gibi bir düşüncesinin olmadığını belirtti.

Yöneticilik boyunda görevler alabileceğini söyleyen Onur Kıvrak, "Bundan sonra önemli bir proje gelirse futbolun yönetim tarafında yer almak istiyorum. İleriye dönük böyle bir projem var. Futbolcu arkadaşlarımla, yönetim arasında bir köprü olabilirim. Ancak, hocalık düşünmüyorum. Eğer güveneceğim insanlar varsa, yönetim tarafında köprü görevi yapabilirim" dedi.

"Yakın zamanda Trabzon’a geleceğim"

Kızı İlayda ile birlikte Trabzonspor maçlarını kaçırmadıklarını kaydeden Onur Kıvrak, "Trabzonspor’da futbol oynarken, hayatımı ve mesleğimi kızımın anlaması için Trabzon’da doğdu. Trabzonspor maçlarını kızım İlayda ile birlikte izliyoruz. Çok iyi bir Trabzonsporlu, kızımın Trabzonspor’la olan bu bağını görmek benim için çok değerli. Trabzon’a şampiyonluk kutlamalarına geldim. Çocuklarımın okul durumu nedeniyle pek sık gelemiyorum. Ancak, kızım İlayda’ya doğduğu yeri göstermek istiyorum. Yakın zamanda Trabzon’a gidip, doğduğu hastaneyi ve evi ona göstereceğim" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri