Onur Kıvrak Trabzonspor'a dönecek mi? Canlı yayında flaş sözler: "Kendisiyle görüştüm..."

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in göreve gelmesi sonrası Onur Kıvrak'ın teknik ekipte yer alabileceği iddiaları ortaya atılırken, Gökmen Şahin'den dikkat çeken yorum geldi.

Trabzonspor'da beşinci Şenol Güneş dönemi bugün itibarıyla başladı.

Bordo mavili takımda Şenol Güneş'in göreve gelmesi sonrası bazı taraftarlar, Onur Kıvrak'ı teknik ekipte yer alması gerektiği yönündeki görüşlerini savunurken, Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin'den bordo mavili takımın eski kaleci ile ilgili olarak dikkat çeken ifadeler geldi.

Gökmen Şahin, Onur Kıvrak ile daha önce görüşme yaptığını, saha içinde görev almayı düşünmediğini ve yönetici pozisyonunda görev alabileceğini ifade ettiğini söyledi.

"Yeşil saha üzerinde beni göremeyeceksiniz diyor"

Haber61 TV canlı yayınında açıklamalarda bulunan Gökmen Şahin, Onur Kıvrak ile yaklaşık 10-15 gün önce görüştüğünü kaydederek, "Onur Kıvrak saha dışında kalmayı tercih ediyor. Futbola dönecekse saha dışında olacak. Kaleci antrenörü gibi bir düşüncesi yok. Yöneticilik gibi bir düşüncesi var. İşin bu tarafını düşünüyor. Yeşil saha üzerinde beni göremeyeceksiniz diyor. Kafasında böyle bir düşünce var. Umarız onu da bir gün Trabzonspor camiası içinde bir yerlerde görürüz. Uzun yıllar Trabzonspor kalesini korudu. Zaman zaman tatsızlıklar da yaşadı ama günün sonunda baktığımızda, Trabzonspor'a 3-4 milyon Euro'sunu bırakıp giden bir isim" dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (22)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri