Orsic'in menajerinden flaş açıklama! "Trabzonspor onu..."

Trabzonspor'da Hırvatistanlı oyuncusu Mislav Orsic'in menajeri açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Hırvat yıldızı Mislav Orsic'in menajeri oyuncuya yönelik açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Orsic'in geleceğine yönelik açıklamalarda bulundu.

Orsic yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle beklenen formu yakalayamamış ve forma şansa bulamamıştı. Trabzonspor'un UEFA Avrupa Lig'i 3. Ön Eleme turunda UEFA'ya sunduğu listede de yer almayan yıldız oyuncu için ayrılık iddiaları gündeme gelmişti.

Orsic'in transfer durumu ve geleceğine yönelik açıklamalarda bulunan menajeri Branko Hucika, şu ifadelere yer verdi;

Orsic'in Trabzonspor'la sözleşmesi var ve kendisi bile ne yapacağından emin değil. Buradan yılda yaklaşık 2,5 milyon euro kazanıyor ve 2025 yazına kadar sözleşme imzaladı. Yani sözleşmesi bu sezon için de geçerli. Teknik direktör Abdullah Avcı ile çok az oynuyor . Prensip olarak Trabzonspor onu satardı ama bir yatırım yaptıkları için bedavaya vermek istemezler. Transfer için Southampton'a 2.4 milyon ödediler. Bazı kulüpler Orsic'in kendileri için oynamasına ilgi gösteriyor ancak eğer onu bonservissiz alabilirlerse. Geçiş döneminin sonuna kadar bunu netleştirmek için yeterli zaman var."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (18)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri