Ozan Tufan'dan maç sonu açıklama! "Üretken olmamız lazım"

Trabzonspor'da Ozan Tufan, Başakşehir galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Başakşehir'i konuk etti ve Visca'nın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bordo mavili takımda Ozan Tufan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Tufan maç sonu yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi;

"Tabii ki zor bir maçtı. Milli arada buna göre hazırlandık, sağ olsun Şenol Hoca da bizi iyi hazırladı. Takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum, ama söylediğimiz gibi futbol hatalar oyunu, ne kadar az hata yaparsak o kadar bizim için iyi olur. Biraz daha üretken olmamız lazım. Golü son dakikalarda değil de daha erken bulmamız lazım, bunları hep birlikte konuşuyoruz. Bundan sonraki maçlar için moral olacak, daha iyi olacağını düşünüyorum.

Her maçın zorluğu ayrı, atmosferi farklı. Bizim de sakatlıklarımız var, defans hattında mevkisinde oynamayan oyuncularımız oynuyor, onlara da teşekkür etmek lazım. Herkes yüreğiyle oynuyor. Göztepe maçının kolay olmayacağını düşünüyorum, ama daha az hata yaparsak skorun bizden yana olacağını düşünüyorum. İlk pozisyonda Crespo benden önce hamle yaptı. İkinci pozisyonda da kaleci iyi çıkardı."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri