Paul Onuachu'ya talipler artıyor! Trabzonspor ve Club Brugge yarışta

Trabzonspor'unda gündeminde yer alan Paul Onuachu'nun talipleri artıyor.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla dikkat çeken Nijeryalı forvet Paul Onuachu, birçok kulübün transfer listesinde yer almaya başladı.

Bordo-mavili forma altında başarılı bir sezon geçiren Onuachu, sezon sonunda kulübü Southampton’a geri döndü, ancak İngiliz ekibinde yeterince forma şansı bulamadı.

Southampton'da Az Süre Alıyor

Southampton’da istediği süreleri alamayan Onuachu, bu sezon da sınırlı sürelerde sahaya çıkabildi. Özellikle Trabzonspor’da geçirdiği dönemle adından söz ettiren forvet oyuncusuna, Belçika’nın köklü kulüplerinden Club Brugge ve Trabzonspor’un ilgisi devam ediyor.

Belçika basınına göre, Club Brugge, Ocak ayı transfer döneminde Onuachu’yu kadrosuna katmak için Southampton ile görüşmelere başladı. Genk formasıyla Belçika Pro Ligi’nde iz bırakan Onuachu, 134 maçta 85 gol atarak büyük bir etki yaratmıştı.

Eski kulübü Genk'in şampiyonluk mücadelesindeki rakibi Club Brugge’ün, Nijeryalı golcüyü transfer ederek hücum hattını güçlendirmek istediği konuşuluyor.

Trabzonspor’un da transfer hedefleri arasında yer alan Onuachu’nun, Ocak transfer döneminde Southampton’dan ayrılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri