Paul Onuachu'yu Trabzonspor'a vermemişlerdi! Kriz o kulübün kapısında

Trabzonspor'un transfer etmek istediği Paul Onuchu'yu bordo-mavili ekibe zorluk çıkartarak transferi engelleyen Southampton FC, zorlu günler geçiriyor.

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydiği süre boyunca gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Paul Onuachu'nun transferinde zorluk çıkararak bordo-mavili ekibe katılmasını engelleyen Southampton FC, Premier Lig'de zor günler geçiriyor.

İngiliz ekibi, ligin ilk 6 haftasında yalnızca 1 puan toplayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

6 Haftada Sadece 1 Puan

Premier Lig'de mücadele eden kırmızı-beyazlılar, sezonun ilk 6 haftasında oynadıkları maçlarda 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu sonuçlarla sadece 1 puan toplayabilen Southampton FC, ligin 19. sırasında yer alıyor.

Kriz kapılarına dayandı!

Russell Martin yönetimindeki Southampton, Cumartesi günü ligin iddialı ekiplerinden Arsenal ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Southampton’ın Arsenal karşısında alacağı olası bir mağlubiyet, takımda yaşanan krizleri daha da derinleştirebilir.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri