Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klaus: Trabzonspor'a karşı...

Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klaus, rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, yarın akşam 19.00'da UEFA Avrupa Lig'i 3. Ön Eleme rövanş mücadelesi kapsamında Rapid Wien'e konuk olacak.

Karşılaşma öncesi, Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klaus, bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında maça yönelik değerlendirmelerde bulunan Klaus, "İlk ayakta çok iyiydik ve evimize iyi bir sonuçla döndük. Ancak yarınki maçta da üstün bir performans sergilememiz gerekiyor. Trabzonspor güçlü bir takım ve onları hafife alamayız. İlk maçta savunmamızın ve hücumumuzun kalitesini gösterdik. Yarın da aynı disiplini ve kararlılığı göstermeliyiz." ifadelerini kullandı.

"ÜSTÜNLÜK SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ"
İlk mücadelede takım olarak iyi savunma yaptıklarını belirten Klaus, "İlk maçta takım olarak çok iyi savunma yaptık ve Trabzonspor'un hücum oyuncularını durdurmayı başardık. Ancak bu maçta da aynı konsantrasyonu korumamız gerekiyor. Yarın da iyi savunma yaparak ve topu kazanarak Trabzonspor'a karşı üstünlük sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

"TRABZONSPOR KALİTELİ BİR TAKIM"
Trabzonspor'un kaliteli bir takım olduğunu vurgulayan Klaus, "Trabzonspor'un kaliteli bir takım olduğunu biliyoruz ve onlara karşı oynamak büyük bir meydan okuma. Ancak biz de sahada en iyi performansımızı sergileyerek taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Avrupa Kupası akşamları her zaman özel olmuştur ve bu maç da bizim için büyük bir fırsat." ifadelerine yer verdi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri