Ruzomberok Teknik Direktörü Smetana: "Kafa kafaya oynadık"

Trabzonspor'un rakibi Ruzomberok'ta Teknik Direktör Ondrej Smetana maç sonu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Ruzomberok'u 1-0 ile geçerek Rapid Wien ile eşleşti.

Bordo mavili takımın rakibinde Teknik Direktör Ondrej Smetana maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ruzomberok Teknik Direktörü Ondrej Smetana, zor bir rakiple eşleştiklerini belirterek, Trabzonspor ile aralarında çok ciddi bir bütçe farkı olduğunu söyledi.

Ondrej Smetana, Trabzonspor ile eşleşme geldiğinde planımızda sabırlı olmak vardı olduğunu belirterek, "Eşleşme geldiğinde açıkçası çok kolay bir rakip isterdim bizim için zor bir eşleşme oldu. Ayrıca Trabzon ve Trabzonspor hakkında fazla bir bilgi yoktu. Eşleşme geldiğinde basit bir planımız vardı. Sabırlı olmak üzerine elimize geçen pozisyonları değerlendirmek istiyorduk. Ama çok pozisyon kaçırdık. Özelikle ilk maçtan sonra çok gol kaçırdık. Çok gol kaçırdığımız içinde ikinci maç için çok umudumuz kalmamıştı. Trabzonspor çok büyük bir takım, organizasyonu karşılaştıramıyorum. Öncellikle çok ciddi bir bütçe farkı var. Buna rağmen kafa kafaya oynadık. Trabzonspor'un bundan sonrası için Avrupa liginde olacağını düşünüyorum "ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri