Sahne Visca’nın! Konyaspor maçında unutulmaz gol

Trabzonspor'da Edin Visca, Konyaspor karşısında maçın 16. dakikasında ceza sahası dışından jeneriklik bir vuruşla ağları havalandırdı. Visca, bu sezon ilk kez skor katkısı yaparak taraftarları sevindirdi.

Trabzonspor'da Edin Visca, bu sezon 8. resmi maçına çıkarken, ilk golünü Konyaspor'a karşı atmayı başardı. Bosna Hersekli yıldız, geçen sezonun son haftasında Ankaragücü karşısında 26 Mayıs'ta attığı golden bu yana süregelen suskunluğunu da bozdu.

Attığı golle Trabzonspor'u öne geçiren Visca, sahadaki performansıyla alkış topladı ve takımının galibiyete giden yolunu açtı.

Teknik direktör Şenol Güneş de Visca'nın katkısının altını çizerek, "Visca'nın bu sezon katkı yapması bizim için çok önemli. Bu performansı sürdürülebilir hale getirmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Güneş, tecrübeli oyuncunun yükselen form grafiğinin, Trabzonspor'un hedefleri doğrultusunda kritik bir rol oynayacağını belirtti.

Visca’nın sahada gösterdiği mücadele ve attığı şık gol, Trabzonspor’un hücum hattındaki etkinliğini artırırken, takımın moral motivasyonunu da üst seviyeye çıkardı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri