Samsunsporlu oyuncu yabancı medyaya Trabzonspor'u kötüledi! "Cadı kazanı olacak..."

Samsunspor'da forma giyen Ercan Kara, Avusturya medyasında Trabzonspor'u kötüleyen açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor - Rapid Wien maçı öncesi Samsunspor forması giyen Ercan Kara, Avusturya medyasına Trabzonspor'u kötüleyen açıklamalarda bulundu.

2020-2022 sezonlarında Rapid Wien forması giyen ve şuanda Samsunspor forması giyen Türk asıllı Avusturya vatandaşı Ercan Kaya, Avusturya medyasında Trabzonspor - Rapid Wien maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ercan Kaya'ya mücadeleyi takip edecek misin sorusu üzerine yaptığı açıklamada "Arabayla sadece üç saat. Trabzonspor bizim rakibimiz, bizim için bir derbi. Kuzeyin kralı olmak söz konusu. Bu yüzden Rapid’in taraftar bölümüne gitmem gerekecek." ifadeleri ile cevap verdi

Trabzon'daki atmosfer ve taraftarlarla ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaya, "Hava 30 derecenin üzerinde ve nem çok yüksek. Ama bu sadece sıcaklık konusunda değil. Taraftarlar fanatik, çok gürültülü. En azından derbilerden böyle biliyorum. Rapid’in de polis korumasına ihtiyacı olacak.

Ama bu Türkiye’de normal. Otelin dışında havai fişeklerle oyuncuları uykusuz bırakmak gibi. Taraftarlar tekrar futbola odaklanmış durumda. Özellikle Trabzon’da. Geçen sezonun sonunda, ligde üçüncü sırada yer alan takım dört iç saha maçını boş tribünler önünde oynamak zorunda kaldı. Fenerbahçe’ye karşı, taraftarlar sahayı bastı ve Müldür ve arkadaşları gibi misafir oyunculara acımasızca saldırdı skandal sahneler dünya çapında yankı uyandırdı." dedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (45)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri