Şenol Güneş’ten ideal 11 hamlesi: Trabzonspor’da iskelet kadro şekilleniyor

3 maçta 3 beraberlik alan Trabzonspor, Şenol Güneş’in liderliğinde galibiyet serisine başlamak istiyor.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk galibiyetini Kayserispor karşısında almak istiyor. Ligde oynadığı 3 maçta 3 beraberlik alan bordo-mavililer, erteleme maçında Güneş’in belirlediği kadro ile galibiyete ulaşmayı hedefliyor.

Güneş’in ilk hedefi: İdeal 11’i oluşturmak

Teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor’un başında ilk galibiyetini almayı planlarken, en önemli hedefinin takıma bir ideal 11 kazandırmak olduğunu belirtti. Tecrübeli teknik adam, "Devre arasına kadar bir iskelet oluşturacağız. Bu süreçte süre bulamadığı için ayrılmak isteyen oyuncular olabilir." diyerek, takımın ideal kadrosunu oturtmanın uzun vadeli hedeflerinden biri olduğunu ifade etti.

Eksikler var

Trabzonspor, erteleme maçı olması sebebiyle Kayserispor karşısında bazı oyuncularını sahaya süremeyecek. Ancak Şenol Güneş, takımın genel performansını üst seviyeye çekmek ve galibiyet serisine başlamak için ideal kadroyu oluşturmaya odaklanmış durumda.

Galibiyet serisinin başlangıcı mı?

Trabzonspor, Kayserispor karşısında alacağı galibiyetle hem moral bulmak hem de ilerleyen haftalar için ideal 11’i netleştirmek istiyor. Güneş’in takıma katkı sağlayacak iskeleti oluşturarak sezonun geri kalanında başarıyı hedeflemesi, taraftarlar arasında da büyük bir heyecan yaratmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri