Şenol Güneş'ten oyuncularına 3 kritik uyarı!

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'ten oyuncularına krtik uyarılar geldi.

Şenol Güneş’ten Oyuncularına 3 Kritik Uyarı: "Sadece Sahaya Odaklanın"

Bordo-mavili ekibin deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş, takıma katıldığı andan itibaren oyuncularına disiplin ve saha içi yönetimi konusunda önemli uyarılarda bulunmaya devam ediyor. 5. kez Trabzonspor'un başında yer alan tecrübeli hoca, oyuncularına saha içerisinde yaşanabilecek gerginlikleri en aza indirmek ve yalnızca futbola odaklanmaları için üç önemli noktaya dikkat çekti.

1- Hakemle Tartışmayın

Güneş, oyuncularını özellikle hakemlerle fazla diyaloga girmemeleri konusunda uyardı. Takım kaptanının ve saha içi liderlerinin bu konuyla ilgilenmesi gerektiğini belirten Güneş, "Hakemle didişmek size yalnızca gereksiz kart görmenize yol açar. Hakemle tartışmayı bırakın, oyuna odaklanın," şeklinde konuştu.

2- Rakiplerle Tartışmaya Girmeyin

Tecrübeli teknik adam, zaman zaman oyunda yaşanan sertlikler ve tartışmalı pozisyonlarda rakiplerle tartışmanın kimseye bir şey kazandırmayacağını vurguladı. Güneş, "Rakiplerle gerginlik yaşamaktan kaçının, sakin kalın ve sadece oyun planımızı uygulayın," dedi.

3- Sadece İşinize Odaklanın

Güneş'in en çok üzerinde durduğu konulardan biri ise sahada işlerini yapmaları gerektiği. Antrenmanlarda çalışılan taktiklerin maçlarda uygulanmasının önemine değinen Güneş, "Sahada sadece işinizi yapın, güzel futbol oynayın, seyir zevki verin ve keyif alın," diyerek oyuncularına net mesajlar verdi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri