Şenol hoca sinekten yağ çıkarttı!...

Başakşehir maçında Saviç ve Denswil’in yokluğunda düşünün Mendy ve Lunsdram stoper oynadılar, hem de ilk kez...

Eğer elinizdeki malzeme yetersiz ise sinekten yağ çıkartmaya başlarsınız. Şenol Güneş’te bu geçiş sürecini böyle değerlendirmek zorunda kalıyor.

Başakşehir maçında Saviç ve Denswil’in yokluğunda düşünün Mendy ve Lunsdram stoper oynadılar, hem de ilk kez... Eren’i de o bölgeye yakınlaştırıp sorun çözmeyi planlamıştı Şenol hoca. Uğurcan Çakır’da kaleyi koruma dışında ekstra paslar atıp, oyunu yönlendirme görevi verilmişti.

Hal böyle olunca, oyun kurmak zor oldu Başakşehir’e karşı. Yine de ilk yarı pozisyonu bulan taraf Trabzonspor oldu. Örneğin, Visca ve Pedro daha dikkatli olabilselerdi goller atabilirlerdi. Trabzonspor’un kanatlarında da problem var. Sadece Visca’nın itelemesiyle bir şeyler oluştu. Gerisi bildiğiniz gibi…

Diğer kanat oyuncusu Draguş çok dağınık oynamaya devam ediyor. Doğal olarak Banza gene beslenemedi. Orta saha da Okay Yokuşlu ve sakatlıktan yeni çıkan Ozan Tufan’da verimli değildiler. Muhammed Cham’a gelince, inanın ne yaptığını bilmiyor, ne oynadığını da bilmiyor. Dedim ya bu durumda sinekten yağ çıkartmak ancak ve ancak bu kadar olabiliyor. Başakşehir’e gelince, Trabzonspor’dan daha da kötüydü ve ilk yarıda tek bir pozisyonu dahi yoktu…

Şenol Güneş ikinci yarının 73’üncü dakikasında oyuna müdahalesini yaptı. Sahanın kötüsü Cham’ın yerine Bardhi ve Okay’ın yerine de Serdar Saatci’yi dahil etti. Türkçesi takımiçi yer değişliklerine de gidildi. Mendy-Serdar stoper oldu. Orta sahada da Ozan-Lunsdram görev yaptı. Bardhi’de 10 numara oldu. Kısaca sinekten yağ çıkartmaya devam etti Şenol hoca…

Peki, Trabzonspor takımında kim en iyi oynadı diye soracak olursanız, net bir dille Mendy deriz ve Visca’da maçı kazandırdığı için en gökteki tüm yıldızları hak ettiğini de belirtmemiz gerekir.

Neyse, sahanın kötülerinden Draguş’a Şenol hoca iyi dayandı diyebilirim. 81’de onu oyundan aldı ve yerine Cihan Çanak’ı dahil etti. Trabzonspor takımı bu dakikadan itibaren iyi oynamaya başladı.

Sonuç olarak, Trabzonspor dakika 90’da Visca’nın ayağından adeta altın buldu ve maçı kazandıran isim oldu. Onca beraberlik maçlarından sonra Başakşehir galibiyeti adeta ilaç gibi geldi Trabzonsporlulara… Yanılıyor muyum?

Golden sonra iyice coşan Trabzonspor, Başakşehir’i adeta boğar gibi oynamaya başladılar ve Ozan Tufan’ın kaçırdığı da inanılır gibi değildi.

Not. Şenol Güneş’in bu anlamlı galibiyeti, yaklaşan kongre öncesi de Ertuğrul Doğan ve yönetimine büyük moral kaynağı oluşturacaktır. NOKTA.

Not. Ligde ikinci galibiyetini alan Trabzonspor puanını 12’ye yükseltti. Peki, yükselişe geçer mi? Trabzonspor, bir sonraki hafta ne yapacağı inanın belli olmuyor.

Bekleyelim görelim derim ben…

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri