Sivassporlu futbolcudan Trabzonspor maçı açıklaması! "Ayrı önem veriyoruz"

Trabzonspor'un rakibi Sivasspor'da takım kaptanlarından Uğur Çiftçi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında 11 Ağustos Pazar günü 19.15'te Sivasspor'a konuk olacak.

Bordo mavililerin rakibi Sivasspor'da deneyimli futbolcu Uğur Çiftçi açıklamalarda bulundu.

Uğur Çiftçi, bu sezon da Avrupa kupalarını hedeflediklerini dile getirdi.

Lige iç sahada oynayacakları Trabzonspor maçıyla başlayacaklarını anımsatan Uğur, "İyi çalışıyoruz. İç sahada favori her zaman Sivasspor'dur. Ona göre oynayıp, ona göre mücadele edeceğiz. İnşallah taraftarlarımız maça gelir, bizi destekleyerek itici güç olurlar. Taraftarımız bize güvensin ve bizi yalnız bırakmasın." dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibin Türkiye Kupası kazandığını ve Avrupa kupalarına gittiğine dikkati çeken Uğur, sözlerini şöyle tamamladı:

"Trabzonspor'la oynayacağız ve ayrı bir önem veriyoruz"

"Türkiye Kupası, Avrupa kupaları... Bunların hepsi geride kaldı. Yeni hedefler koyma zamanı. Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmak. Sonrasında ise maç maç bakarak tabii ki yeniden Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Ligin ilk maçını Trabzonspor'la oynayacağız ve ayrı bir önem veriyoruz. İnşallah iyi çalışıp, haftayı iyi geçirip, rakibimizi iyi analiz edip, maçı kazanmak istiyoruz. İtici gücümüz olan taraftarlarımız bizi desteklesin. İnşallah hep beraber güzel şeyler başaracağız."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri