Şota'dan flaş açıklamalar! Şenol Güneş ile ne konuştu? "Şampiyon hocayı iki kez yolladık"

Şota Arveladze, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği ve Trabzonspor iş birliğinde düzenlenen ‘Efsanelerle Yeniden’ futbol turnuvası başladı.

Şota Arveladze, Trabzonspor'un efsane ve yıldızlarının Avni Aker Millet Bahçesi'nde karşı karşıya geleceği müsabaka öncesi Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulundu.

"Burada unutulmamak çok önemli"

Yeniden Trabzon'da olmanın mutluluk verici olduğunu belirten Şota, "Avni Aker Millet Bahçesi'ni ilk kez görüyorum. Çok güzel. Bizler de çok değiştik. 97'de ayrıldım. 27 sene oldu. Burada unutulmamak çok önemli. En büyük zenginlik de bu. Başkanlar, yöneticiler ve futbolcular olarak güzel izler bıraktık. Çocuklar bizimle büyüyor. İnanılmaz bir duygu" dedi.

"Şenol Hoca keşke buradan hiç ayrılmasıydı"

Şenol Güneş ile görüştüklerini belirten Şota, "Fikir alışverişi oldu. Somut anlamda bir şey olmadı. Fikir alışverişi boyutunda görüştük. Şenol Hoca keşke buradan hiç ayrılmasıydı. Ferguson ve Wenger gibi uzun süreler çalışsaydı. Çok başarılı olacağını umuyorum" şeklinde konuştu.

Şota sözlerine şöyle devam etti:

Trabzonspor'un içinde neler oluyor bilmiyorum. Şampiyon hocayı 2 defa yolladık. Takımı şampiyon yaptı, biz 2 kez yolladık. Sebebini anlamıyorum. Bir defa yolladın yolladın, ikinci kez de yolluyorsun. Tabii ki Şenol Hoca varken bir hocayı yollamak kolay. Her zaman kurtarıcı olarak bir tecrübe. Dışarıdan ne olup bittiğine dair konuşmak da zor ve yanlış olur.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri