Sözleşme uzatmayan Brownhill, Trabzonspor’a doğru mu?

Burnley’in yıldız ismi Josh Brownhill, sözleşme yenilemeye sıcak bakmıyor. Trabzonspor, ocak ayında 8 numara pozisyonu için tecrübeli oyuncuya yönelebilir.

Trabzonspor’un yaz transfer döneminde gündemine aldığı Burnley’in tecrübeli oyuncusu Josh Brownhill, kulübüyle sözleşme uzatma konusunda herhangi bir adım atmadı.

Championship’te bu sezon etkileyici bir performans sergileyen Brownhill, 9 maçta 4 gol ve 1 asistle takımına önemli katkı sağladı.

Ofansif orta saha olarak görev yapan 28 yaşındaki oyuncunun mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor, bu da ara transfer döneminde birçok kulübün dikkatini çekmesine neden olabilir.

Josh Brownhill Transferinde Trabzonspor’un Pozisyonu

Trabzonspor, orta saha hattını güçlendirmek için özellikle 8 numara pozisyonuna takviye yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda, Brownhill’in durumu bordo-mavili ekip tarafından yakından takip ediliyor.

Ancak, ara transfer döneminde Trabzonspor’un Josh Brownhill için resmi bir girişimde bulunup bulunmayacağı henüz netlik kazanmış değil.

Kariyeri ve Performansı

Kariyerine İngiltere’de başlayan Josh Brownhill, Burnley’de geçirdiği süre boyunca önemli bir performans sergiledi. Championship'te gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Brownhill, oyunun hem savunma hem de hücum yönünde etkin rol oynayabilen bir orta saha oyuncusu olarak biliniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri