Süper Lig'de 2 ekip çalıştırmıştı! Trabzonspor'un muhtemel rakibinin başına geldi

Trabzonspor'un UEFA Play-off turunda muhtemel rakibi Braga'da sıcak saatler yaşanıyor.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor'un kazanması durumunda Play-off turunda Bordo-mavililerin muhtemel rakibi olan Braga'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.

Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal'ın yeni takımı belli oldu. Son olarak Yunan ekibi Olympiakos'ta görev yapan ve Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Başakşehir'i çalıştıran Carvalhal, ülkesine dönerken, Braga'nın başına geçmeye hazırlanıyor.

Daha önce Braga'da iki dönem teknik direktörlük yapan Carvalhal, 2006-2007 ve 2020-2022 yıllarında kulübü çalıştırmıştı.

58 yaşındaki teknik adam, Daniel Sousa'nın görevine son verilmesinin ardından Braga'nın başına geçecek. Portekiz basınına göre, Carvalhal'ın bugün imza atması ve akşamki antrenmanda takımın başında olması bekleniyor. Sousa'nın yerine geçecek olan Carvalhal, Braga'da üçüncü dönemine başlayacak.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri