Thomas Meunier'den Trabzonspor açıklaması! "Amacım aslında..."

Trabzonspor'dan sözleşmesini tek taraflı fesih ederek ayrılan Thomas Meunier, açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon ara transfer döneminde Trabzonspor'a katılan ve yaz transfer sezonunda sözleşmesini tek taraflı fesih ederek Bordo-mavililerden ayrılan Thomas Meunier, açıklamalarda bulundu.

Fransız medyasına açıklamalarda bulunan Thomas Meunier, Trabzonpor'a transfer olduğu sürece yönelik "Son olarak bir poker oyunu denerim. Trabzonspor transfer piyasasının kapanmasının arifesinde beni aradı ve teknik direktör çok yönlü bir adam istiyor. Amacım aslında milli takımla Avrupa'ya gitmekti." ifadelerini kullandı.

Meunier, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Yeniden yola devam etmeme izin verdiler. Dortmund'da sakatlıklar ve oynamama nedeniyle neredeyse bir yılı maç oynamadan geçirdim. Çok karmaşıktı, ileriyi planlayamadık, bir sonraki adımı göremedik. Bunun bir seviye meselesi olup olmadığını, fiziksel olup olmadığını, sona yaklaşıp yaklaşmadığımızı merak ediyorduk. Son olarak bir poker oyunu denerim. Trabzonspor transfer piyasasının kapanmasının arifesinde beni aradı ve teknik direktör çok yönlü bir adam istiyor. Amacım aslında milli takımla Avrupa'ya gitmekti. Bu, hazırlık maçında sakatlanmadan önce başarılı oldu. Bana güvendiği için Trabzonspor'a ne kadar teşekkür etsem azdır. Onlarla üst üste 20 maç oynadım, en ufak bir sakatlık yaşamadım, her şey mükemmeldi. Futbolda çok fazla psikoloji olduğunu işte bu noktada anlıyorsunuz. Sizden önce buradaysam bu da onların sayesindedir."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri