Trabzon'da Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası sona erdi

Trabzon'da düzenlenen “Efsanelerle Yeniden” futbol turnuvası, sona erdi.

Trabzonspor, Trabzon Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Efsanelerle Yeniden” futbol turnuvası, sona erdi.

Bu yıl hayatını kaybeden eski başkanlar Mehmet Ali Yılmaz, Mustafa Şamil Ekinci ve Ahmet Salih Erdem anısına gerçekleştirilen turnuvanın finali, büyük bir coşkuyla Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’nde yapıldı.

Final maçı öncesinde düzenlenen şöhretler maçında Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Genel Sayman Sami Karaman, Tesisler İnşaat ve Stadyum Sorumlusu Coşkun Öztürk, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören ve eski futbolculardan oluşan efsane kadro sahaya çıktı. 5-5 beraberlikle sonuçlanan maçta Asbaşkan Zeyyat Kafkas, 4 gol atarak dikkat çekti.

Turnuvanın final karşılaşmasında Mavi takım, Antrasit takımını mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Ergin Keleş, turnuvanın gol kralı seçilirken, Bahattin Güneş en centilmen oyuncu ödülüne layık görüldü.

Final maçının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Kanca, şampiyon olan Mavi takımın kupasını takdim etti. Turnuvada üçüncü olan Çizgili takımın kupasını ise Trabzonspor Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri