Trabzonlu futbolcudan yıllar sonra Trabzonspor itirafı! "Neden olmadı bilmiyorum..."

Trabzonlu futbolcu Erhan Çelenk açıklamalarda bulundu.

1. Lig ve 2. Lig'e damga vuran performanslara imza atan deneyimli futbolcu Erhan Çelen açıklamalarda bulundu.

Kariyerini 2. Lig ekibi Serik Belediyespor'da sürdüren 35 yaşındaki kanat oyuncusu Erhan Çelenk, daha önce Trabzonspor ile bir teması olduğunu ancak transferin gerçekleşmediğini ifade etti.

"Neden olmadı bilmiyorum"

Erzurumspor ile şampiyonluk yaşadığı dönemde Trabzonspor'a transferinin gündeme geldiğini belirten Erhan Çelenk, "27 yaşındaydım ve sezonu 15 gol 8 asistle tamamlamıştım. O dönemde böyle bir performans gösteren oyuncular transfer olurdu ama o zamanın şartlarında neden olmadı bilmiyorum. O performansı sergileyen bir oyuncuyu, şu anda 4 büyükler isterdi" dedi.

"Trabzonspor’dan umutluyum"

Trabzonlu bir aile olarak Trabzonspor'a hep yakından takip ettiklerini kaydeden Erhan Çelenk, "Ailem fanatik Trabzonsporlu, her zaman konuşuyoruz. Oyuncuların performanslarını eleştiririz, tartışırız. 5-6 hafta sonra Trabzonspor’u yorumlamak daha doğru olur. Belli bir dönemden sonra takımlar oturuyorlar. Uğurcan Çakır çok iyi başladı. Önemli transferler yapıldı. Trabzonspor’dan umutluyum. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın transferleri de iyi. İnşallah güzel bir lig geçiririz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri