Trabzonspor 10 yıl öncesi gibi! Tarih tekerrür ediyor

Trabzonspor, Süper Lig'de aldığı 4 beraberlikle 10 yıl öncesini tekrar yaşadı.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de bu sezon oynadığı 4 maçtan da beraberlikle ayrılarak galibiyet hasretini sürdürüyor. Bordo-mavililer, söz konusu maçların 2'sini kendi sahasında, 2'sini ise deplasmanda oynayarak hanesine toplamda 4 puan yazdırabildi.

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor, teknik direktörlük koltuğunda değişiklik yaparak Abdullah Avcı'nın yerine Şenol Güneş'i göreve getirmişti. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Karadeniz ekibi, henüz galibiyetle tanışamadı.

İlk olarak Sivasspor ve Eyüpspor karşısında 0-0'lık eşitlikle sahadan ayrılan Trabzonspor, Beşiktaş ile 1-1, son olarak da Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak toplamda 8 puan kaybetti.

10 yıl sonra benzer tablo

Trabzonspor, bu sezon Trendyol Süper Lig'de aldığı 4 beraberlikle 10 yıl öncesini tekrar yaşadı. Karadeniz ekibi, 2014-2015 sezonunda sezon başlangıcında üst üste 4 beraberlik alarak benzer bir tabloyu yaşadı. Bordo-mavililer, 2014-2015 sezonunda olduğu gibi bu sezona da beraberliklerle başlayarak lig tarihinde ikinci kez bir sezona üst üste dört beraberlikle başladı

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri