Trabzonspor Ajaxlı isimde ısrarcı ama...! Kafaları karıştıran transfer hamlesi

Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken Berghuis, ısrarı kafaları karıştırıyor.

Trabzonspor’un transfer gündeminde olduğu belirtilen Berghuis 2023-2024 sezonunda bel sakatlığı nedeniyle 8 maç kaçırdı ve toplamda 56 gün sahalardan uzak kaldı

2024/2025 SEZONUNDA DA SAKAT

Berghuis, 2024/2025 sezonuna beklenen performansı göstererek başlayamadı. Sakatlıklarla mücadele eden deneyimli oyuncu, UEFA Avrupa Ligi Elemeleri 5 maça çıktı ve 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Ligde ise ligde sadece NAC Breda ve Heerenveen karşılaşmalarında forma giyen Berghuis, 92 dakika süre aralarak 1'de asist yaptı.

Yıldız oyuncu, 27 Ağustos 2024 tarihinden beri sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kaldı. Ajax’ın önemli maçlarında görev alamayan Berghuis, 47 günde 7 maç kaçırdı.

SAKATLIĞA RAĞMEN…

Bordo mavili yönetimin, kasım ayındaki milli ara sırasında transfer sürecini daha da ciddiye alması ve Berghuis için adım atması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in onay verdiği dile getiriliyor. Tecrübeli futbolcunun piyasa değeri 6 milyon Euro civarında. Ancak futbolcunun sakatlıklarla boğuşması kafaları karıştırıyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri