Trabzonspor altyapısından çıkmıştı! Futbolu bıraktığını açıkladı

Trabzonspor altyapısında yetişen Ergin Keleş futbolu bıraktığını açıkladı.

Trabzonspor altyapısında yetişen bir dönem Bordo-mavili formayı terleten Ergin Keleş futbolu bıraktığını açıkladı.

Trabzonspor altyapısında yetiştikten sonra A takım ile 31 maça çıkan Ergin Keleş 1 gol 2 asist kaydetmişti. 18 kulüpte forma giyen Keleş futbola duygusal bir açıklama ile veda etti.

Ergin Keleş, futbola veda açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Merhaba ben Ergin Keleş bugün hayatımın en özel ve belki de en zor günlerinden biri. Çünkü herkese abi diyerek girdiğiniz soyunma odasında herkesin abi diye çağırdığı kişiye dönüşmek haliyle hayatın futboldan sonraki perdesi için hazır olmanız gerektiğinin en belirgin işareti oluyor.

Hayata dair öğrendiğim kazandığım kaybettiğim ve birçok şeyi borçlu olduğum ve hata yapmaktan en fazla keyif aldığım bu şahane oyundaki futbolculuk rolüme veda ediyorum.. ne çok hikaye ve ne çok anı biriktirdim minnettarım.

Trabzonspor'un kapısından içeri girebilmek için elimden tutup beni seçmelere götüren babama her zaman beni destekleyen aileme futbolun bana kazandırdığı harika dostlarıma formasını gururla giyip saha çıktığım kulüplere birlikte çalıştığım teknik direktörlerime yönetici ve başkanlarıma teşekkür ediyorum.

Aynı formayı giyip birlikte sevinip birlikte üzüldüğüm arkadaşlarım oyunun görünmeyen kahramanları emekçilere ve beni sevip destekleyen hak ettiğimde de yuhalayan taraftarlara teşekkür ediyorum.

Kariyerimin en zor döneminde tanışıp beni hep motive den eşime teşekkür ediyorum. Son olarak kızım büyüyünce babam nasıl bir futbolcuydu diye soracak. Ona hiçbir zaman en iyisi olamadığımı söyleyeceğim. İstedim ama olamadım. Fakat her defasında ayağa kalktım ve her defasında mücadele ettim ve buda çok değerliydi. Futbolun başka bir sahnesinde görüşmek dileğiyle. Hoşça kalın..."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri