Trabzonspor altyapısından yetişmiştiler! 2 futbolcu geri mi dönüyor?

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı ve Ahmetcan Kaplan'ın gündeme geldiği öne sürüldü.

Trabzonspor'da transfere mesaisi aralıksız olarak sürüyor.

Bordo mavili yönetim kadroyu güçlendirmek adına temaslarını sürdürürken, altyapıdan yetişen Yusuf Yazıcı ve Ahmetcan Kaplan'ın gündeme geldiği öne sürüldü.

Trabzonspor'da, Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı için girişimlerde bulunulabileceği, öte yandan Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan'ın da şartların oluşması halinde kiralanabileceği iddia ediliyor.

Yusuf için Galatasaray ve Beşiktaş da devrede

Yusuf Yazıcı'nın ismi Türkiye'den Beşiktaş ve Galatasaray ile anılırken, futbolcunun seçenekleri arasında Suudi Arabistan'ın da yer aldığı ifade ediliyor.

Ahmetcan Kaplan kiralık olarak gündemde

Trabzonspor'a 9.5 milyon Euro bonservis bedeli kazandıran ve Ajax'ın yolunu tutan Ahmetcan Kaplan, Hollanda ekibinde yaşadığı sakatlıktan ötürü uzun süre forma giyememişti.

Bu sezon a takımda süre almakta zorlanan genç oyuncu son olarak kas yaralanması yaşamıştı. 21 yaşındaki stoper son 3 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Ahmetcan'ın Trabzonspor'un gündeminde olduğu, Ajax'ın da futbolcunun daha fazla süre alması için bu fikre sıcak baktığı öne sürülüyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri