Trabzonspor, Başakşehir'e karşı üstünlük peşinde: Trabzon'da eşitlik bozulacak mı?

Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, sahasında Başakşehir’i ağırlıyor. İki takım 33. kez karşı karşıya gelirken, Trabzonspor 3 puan alarak ligde yükselişe geçmek istiyor.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Trabszonspor sahasında Başakşehir'i konuk ediyor. Papara Park'ta oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Zorbay Küçük yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Çimen ve Osman Gökhan Bilir yapacak.

Trabzonspor, üst basamaklar tırmanmak istiyor

Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Başakşehir, 14 puanla haftaya 5. sırada girdi.Ligde yenilgisi bulunmayan 6 beraberlik ve 1 galibiyet alan Trabzonspor ise topladığı 9 puanla 10. sırada yer alıyor. Karadeniz ekibi, sahadan 3 puanla ayrılarak üst basamaklara doğru yükselişe geçmek istiyor.

Trabzon'da Trabzonspor üstünlüğü eline almak istiyor

İki takım arasında oynanan 32 maçta Trabzonspor'un 12 galibiyeti bulunuyor. Başakşehir'in ise FK’nın 10 galibiyeti bulunurken; 10 karşılaşma da berabere sonuçlandı. İki takım arasında Trabzon'da oynanan maçlarda ise üstünlük sağlayan taraf olmadı.

Trabzon'da oynanan 17 maçta iki takım 5'er galibiyet elde etti. 7 karşılaşmada ise takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri