Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Fenerbahçe sözleri: "Ali Koç'u arayacağım ve..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe maçı öncesinde dostluk mesajı vererek, "Misafirperverliğimizi göstereceğiz; futbol saha içinde kalmalı." dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yaklaşan Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan, maçın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"Bizim için önemli maçlardan bir tanesi. Bu maçlar bu zamana kadar oynandı. Bundan sonra da oynanmaya devam edecek. Trabzon kültür, sanat ve dostluğun önde olduğu bir şehirdir. Bir önceki maçta da Fenerbahçe yönetim kurulunu ağırlayıp yemek verdik.

Bizim Fenerbahçe Başkanı ve yönetimi ile bir sorunumuz yok. Karşı karşıya gelmek gibi bir düşüncemiz yok. İstenmeyen olaylar yaşandığı bir gerçektir ancak bunu ne biz ne de onlar isterdi."

"Futbolun Saha İçinde Kalmasını İstiyoruz"

Doğan, futbolun sadece saha içinde kalması gerektiğine vurgu yaparak, maçın huzurlu bir ortamda geçmesi için taraftarlara çağrıda bulundu: "Futbolun saha içinde kaldığı, tarafın maç son ana kadar takımı desteklediği bir maç olmasını istiyoruz. Hem bizim hem de Fenerbahçe'nin üzerine düşen görevler var."

"Trabzonlular Misafirperverliğini Gösterecek"

Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz şimdide söylemlerimizi başlatmış olalım. Trabzon'da taraftarlarımızla da konuşacağız. Misafirperverliğimizi göstermeliyiz. Ondan sonra da maça çıkıp hayırlısıyla kazanacağız. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u arayacağım ve misafir etmek istediğimizi söyleyeceğim. Bu Trabzonluların misafirperverliğinin gereğidir."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri