Trabzonspor Başkanı Doğan’dan kupa sözleri! “Taraftarlık örneği…”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş ile oynayacakları Türkiye Kupası finali için açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un Beşiktaş ile oynayacağı Türkiye Kupası finalinin öncesinde Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, bir araya geldi.

Kupa finalinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanması kararlaştırılırken bordo mavili kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, açıklamalarda bulundu.

Hem Trabzonsporlu hem de Beşiktaşlı taraftarların çok centilmence bir taraftarlık örneği ortaya koyacaklarından emin olduğunu dile getiren Doğan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

Çok olumlu bir toplantı gerçekleştirdik. Çok önemli kararlar alındığını düşünüyorum. Türk futbolu için bu finalin bir şans olduğunu düşünüyorum şu aşamadan sonra. Birliktelik açısında çok önemli. Trabzonsporlu ve Beşiktaşlı taraftarlar eminim ki çok centilmence bir taraftarlık örneği ortaya koyacaklardır. Çok centilmence bir maç geçecektir. Bu bizim temennimizdir. Yine yarın tribünlerin paylaşımı ile ilgili bir kura çekimi olacak. Ondan sonra da hep beraber Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 70 binin üzerinde bir kapasiteye sahip olan stadyumda Türk Bayraklarımızla beraber hem dünyaya hem Türkiye'ye farklı bir mesaj vereceğimizi düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri