Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan hedefi açıkladı: "Müzemize kupayı getireceğiz"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, takımın son durumuyla açıklama yaparak, "Bu sene hedefimiz müzemize bir kupa getirebilmek. İnşallah bunu başaracağız" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, takımın son durumuna yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, teknik direktör Şenol Güneş'in tercihinin doğru olduğunu vurgulayarak, önümüzdeki günlerde takımın çok daha iyi bir performans sergileyeceğine inandığını belirtti.

"Şenol hoca tercihimiz çok doğru"

Başkan Doğan, Trabzonspor'un geleceğine dair umut dolu mesajlar verdi. "Şenol hoca tercihimizin çok doğru olduğunu düşünüyorum. Enerjisi çok yüksek. Kendine inancı, oyunculara inancı tam. Oyuncuların kaliteli olduğunu, önümüzdeki günlerde sistem oturduğunda çok farklı bir takım izleyeceğimize inanıyor. Ben de oyuncularımızın tamamına da hocamıza da güveniyorum" dedi.

"Saha içiyle ilgili taraftara mahcubum"

Başkan Doğan, geçen sezonu değerlendirirken, taraftara karşı mahcup olduğunu ifade etti. "Geçen sene üçüncü bitirdik, Türkiye Kupası’nda finale kaldık ama olmadı. Bir kupa istiyorduk, bu sene hedefimiz müzemize bir kupa getirebilmek. İnşallah bunu başaracağız" şeklinde konuştu.

"Ekonomik anlamda üzerime düşeni yaptım"

Ekonomik konularda da açıklamalarda bulunan Doğan, "Ekonomik anlamda mütevazı olamayacağım, üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı söyleyebilirim. Ama sahada aynı başarıyı gösteremedik. Elimizden geleni yaptık ama bazı şeyler yolunda gitmedi. Oyuncularımıza ve hocamıza güveniyoruz. İnanıyorum ki bu alanda da başarılı olacağız, bu takım farklı olacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri