Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan itiraf gibi açıklama! "Galatasaray ve Beşiktaş'ın başına gelen..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz sezon yaşanan başarısızlığın sebeplerine dair konuştu.

Şampiyonluk sonrası takımların sorunlar yaşayabildiğini ifade eden Ertuğrul Doğan, "Maalesef geçtiğimiz sezona iyi başlayamadık. Şampiyon takımların takip sezonları böyle olabiliyor. Galatasaray’ın da, Başakşehir’in de, Beşiktaş’ın da başına gelen şampiyonluk sendromu, geçen sezon bizi de yakaladı. Ama tabi, istediğimiz gibi bir sezon olmayışının arkasında. Bunun birden fazla sebebi var. Zamanında ödenemeyen oyuncu maaşları bunlardan biri ama bence en önemlisi, bir önceki sezon çok başarılı yürüttüğümüz erken planlama ve transfer politikası, bu sezon, biraz da elimizde olmayan sebeplerden ötürü istediğimiz şekilde yürümedi" dedi.

Geride kalan sezondan tecrübe çıkardıklarını belirten Doğan, "Yeni sezona hazırlanırken tıpkı 2 sezon önceki gibi titiz bir planlama yapıyoruz. Meyvelerini de ligin son haftalarında alınan sonuçlar ile almaya başladık. Kısacası göreve geldiğimiz günden bu yana zamanımızı verimli harcadık. Geçen sezonun seyrini hızla iyileştiriyoruz" diye konuştu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri