Trabzonspor başkanlığına aday mı? Mustafa Hacıkerimoğlu’ndan flaş açıklama!

Trabzonspor’da yaklaşan kongre öncesi Mustafa Hacıkerimoğlu’ndan adaylık açıklaması geldi.

Trabzonspor’da Aralık ayında yapılacak kongre öncesinde başkan adaylığı konusunda meraklı bekleyiş devam ediyor.

Mevcut Başkan Ertuğrul Doğan’ın adaylığına kesin gözüyle bakılırken, camianın önemli isimlerinden Mustafa Hacıkerimoğlu’nun da aday olacağı haberleri gündemdeki yerini koruyor.

“ÖNCELİĞİM KULÜBÜN CAMİAYA İADESİDİR”

Hacıkerimoğlu konu ile alakalı yaptığı açıklamada “Benim önceliğim Trabzonspor Başkanlığı değil, Kulübün camiaya iadesidir” diyerek “Öncelikle, Trabzonspor Başkanlığına beni layık görüp bu göreve aday olmam için telkinde bulunan büyüklerimize ve camianın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yıllardır üzerinde çalıştığımız, mevcut başkanımız da dahil olmak üzere, eski başkanlarımızın tamamını ziyaret ederek uzun uzun anlattığımız bir projemiz var. Ancak, demokrasinin devre dışı kaldığı, azınlığın bağımsızca karar verdiği, tek taraflı bilgilerle yetinmek zorunda kaldığımız ve büyük bilgi kirliliği yaşadığımız bir zaman dilimi içerisindeyiz.” İfadelerini kullandı.

“CAMİAMIZLA İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

Camia ile istişare halinde bulunduklarını fakat Trabzonspor kongresini konuşmadıklarını belirten Hacıkerimoğlu “Camiamızın büyükleriyle istişare halindeyiz; fakat biz sadece Trabzonspor kongresini konuşmuyoruz, biz bir değişimi konuşuyoruz. Çoğunluğun iradesiyle hareket edilmesine inanan, uzmanların karar verdiği ve şeffaflığın uygulandığı bir zaman dilimini konuşuyoruz. Aynı zamanda, Trabzonspor yönetimi henüz kongre tarihini ilan etmemiştir.”dedi.

“ÖNCELİĞİM TRABZONSPOR BAŞKANLIĞI DEĞİL”

Önceliğinin Trabzonspor başkanlığı olmadığını belirten Mustafa Hacıkermoğlu “Benim önceliğim Trabzonspor Başkanlığı değil, Kulübün camiaya iadesidir. Bu konuda büyüklerimizle ve çoğunluğun görüşünü alarak bir uzlaşı sağlanması halinde, ben her zaman söylediğim gibi, bu büyük akrabanın emrindeyim. İstişarelerimiz sonuçlandığında neden “iade"yi konuştuğumuzu ve bunu nasıl hayata geçireceğimizi sizlerle paylaşacağım.” İfadelerini kullandı.

“SORUMLULUKLARIMIZ VAR”

Mustafa Hacıkerimoğlu son olarak kulübün toprak gibi miras olduğunun altını çizerek “Bu kulüp bize büyüklerimizden toprak gibi miras kalmıştır. Bu miras üzerinde haklarımız olduğu gibi sorumluluklarımız da vardır. Bu sebeple her birinizin duygu ve düşünceleri benim için çok önemlidir.” Açıklamasını yaptı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri