Trabzonspor beraberliklere abone oldu! 131 gündür kazanamıyor

Karadeniz ekibi bu sezon Trendyol Süper Lig'de Süper Lig'de oynadığı 7 resmi maçta 6 beraberlikle elde ederek adeta beraberliklere abone oldu.

Trabzonspor, bu sezon aldığı beraberliklerle dikkat çekiyor. Oynadığı 7 maçta 1 galibiyet 6 beraberlik alan bordo-mavililer, 1974-1975 sezonunda çıktığı ligdeki 51. sezonunda en fazla beraberlik aldığı sezon başlangıcını yaşadı. Lig'de 9 puan toplayan Karadeniz ekibi attığı 7 gole karşılık ise kalesinde 6 gol gördü.

Deplasmanda beraberliği seriye bağladı

Trabzonspor, bu sezon aldığı 6 beraberliğin 4'nü deplasmanda oynadığı maçlarda elde etti. Karadeniz ekibi , bu sezon aldığı beraberliklerle Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonun ilk dört deplasman maçından beraberlikle ayrıldı. 2 beraberliği ise sahasında aldı.

131 gündür deplasmanda kazanamıyor

Ligin 8. haftasında da Hatayspor deplasmanından 1-1 beraberlikle dönen Trabzonspor, deplasmanda en son galibiyetini 37. haftada Başakşehir'i İstanbul'da oynadığı ve sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldığı maçta alan bordo-mavililer söz konusu maçın ardından deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet elde edemedi.

Trabzonspor bu sezon aldığı beraberlikler ise şöyle
1- Sivasspor-Trabzonspor:0-0
2-Eyüpspor-Trabszonspor:0-0
3- Trabzonspor-Beşiktaş:1-1
4- Trabzonspor-Kayserispor:2-2
5-Gaziantep FK-Trabzonspor:0-0
6-Hatayspor-Trabzonspor:1-1

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri