Trabzonspor - Beşiktaş maçı canlı izle ve takip bilgileri!

Beşiktaş – Trabzonspor canlı izle bilgileri ve karşılaşma canlı anlatımını bu sayfada bulabilirsiniz.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşması canlı olarak bu sayfadan anlatım yapılacak.

CANLI ANLATIM

Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek! Derbi mücadelesinde düdük çalacak olan hakem Ali Şansalan, bugüne kadar Trabzonspor’un 16 maçında görev aldı. Bordo-mavili ekip, bu karşılaşmalarda 10 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederken, 2 kez mağlup oldu. 36 yaşındaki hakem, Trabzonspor’un Beşiktaş ile oynadığı Türkiye Kupası finalinde de düdük çalmış ve Beşiktaş, mücadeleyi 3-2 kazanarak kupayı müzesine götürmüştü.

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka 15 Eylül Pazar günü oynanacak ve 20:00’da başlayacak. Maç, Papara Park'ta gerçekleştirilecek.

Trabzonspor - Beşiktaş maçı hangi kanalda? Futbolseverlerin merakla beklediği Trabzonspor - Beşiktaş maçı, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca bu sayfa üzerinden karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz.

Trabzonspor'un muhtemel 11’i Bordo-mavili ekibin Beşiktaş karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Uğurcan, Pedro, Savic, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Visca, Bardhi (Cham), Orsic, Banza.

Maç öncesinde kadrolar ve diğer detaylar için bu sayfayı takip edebilir, canlı anlatımla maç heyecanını anbean yaşayabilirsiniz.

Şenol Güneş, İsmini Taşıyan Kompleks'teki İlk Maçına Çıkıyor

Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili takımdaki beşinci dönemini geçiriyor. Deneyimli çalıştırıcı, Beşiktaş maçıyla birlikte Trabzonspor’un başında ilk kez kendi ismini taşıyan Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde sahaya çıkacak.

4249 Gün Sonra İlk Maç

Şenol Güneş, Trabzonspor'un başında en son 2012-2013 sezonunun 13. haftasında, 27 Ocak 2013 tarihinde Elazığspor ile oynanan Süper Lig maçında görev almıştı. Trabzonspor, bu karşılaşmayı 3-1 kaybetmiş ve Güneş, bu yenilginin ardından görevinden ayrılmıştı. Deneyimli teknik adam, 4249 gün sonra Trabzonspor'un başında teknik direktör olarak yeniden sahaya çıkacak.

Trabzonspor'da 2 Eksik Var

Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor'da 2 önemli eksik bulunuyor. Hüseyin Türkmen ve Enis Destan, sakatlıkları nedeniyle siyah-beyazlı ekibe karşı forma giyemeyecek.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri